Kakanj -24- online

Teslić: Djevojka preminula u prevrtanju quada

N. M. (24) iz Teslića poginula je, a njen momak L. K. (23) zadobio je povrede kada su pali sa quada u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je nesreća policiji prijavljena jučer oko 16 sati iz Doma zdravlja Teslić, koji su ih obavijestili da je u navedenu ustanovu dovezena djevojka koje ne daje znakove života, piše Srpskainfo.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N.M. sa područja općine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić”, pojasnila je Kerkezova.

Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je živjela u Italiji, a u Teslić je došla na na odmor.

Slična nesreća sa tragičnom posljedicama desila se prije dva dana n a makadamskoj cesti Lipa – Barbarića kod Tomislavgrada, a tom prilikom poginula je 50-godišnja N.T. iz Tomislavgrada

Izvor klix.ba

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više