Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Preminuo pješak kojeg je udario Seat na pješačkom prijelazu

Haris Šaranović, pješak kojeg je u ponedjeljak, na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, tačnije u ulici Sarajevska, na pješačkom prijelazu Seatom udario vozač Nihad Talić, preminuo je u Kantonalnoj bolnici Zenica, saznaje “Avaz”.

Njegovo stanje danima je bilo kritično, a u životu ga je održavao aparat na koji je bio priključen. Nažalost, od siline udara automobila, zadobio je teške povrede glave koje su i bile kobne po njegov život.

Podsjetimo, kako je ranije izjavila Aldina Alić, glasnogovornica MUP-a ZDK, u nesreći su učestvovali vozilo Seat, kojim je upravljao N.T. i pješak Š.H. (77), obojica iz Zenice.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

– Tom prilikom, pješak je zadobio teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, on je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica – kazala je Alić.

Povrijeđeni pješak je hitno operiran u zeničkoj bolnici, a uprkos nadljudskim naporima zeničkih ljekara Šaranović nije dobio ovu životnu bitku.

Dženaza-namaz tragično stradalom Zeničaninu bit će klanjana sutra.

Izvor avaz

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više