Kakanj -24- online

Preminula 28-godišnja Adela Klobučar, poznata blogerica i manekenka

Hrvatska blogerica Adela Kloburač umrla je u dobi od 28 godina nakon borbe s rakom dojke, piše Story. O svojoj borbi redovno je izvještavala pratitelje na društvenim mrežama, a jučer su joj uputili posljednje pozdrave nakon što ih je vijest o preranom odlasku vječno nasmijane Adele rastužila.

“Prekrasna ženo, hvala ti na svemu što si bila iznutra, na jačini i lekcijama koje si prenosila tako lako i nesvjesno… Sve riječi su suvišne sada… Nestvarno je… Nasmijavaj anđele”, napisala je u svojoj Instagram priči voditeljica i novinarka Katarina Moškatelo.

Zadnju objavu Adela je uputila pratiteljima 1. januara.

“Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana… i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život… E pa živote, tu sam. 2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznijela na leđima. Mogu ja još, al za prvih 28 godina života pliiiiiiz STOP! Nisam ja baš žena od čelika…”, napisala je u tada Adela, magistrica farmacije, koja je za dijagnozu saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana.

https://www.instagram.com/p/CFPfb9Zpg9-/?utm_source=ig_embed

– Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu – rekla je jednom prilikom za isti medij Adela nakon otkrivanja dijagnoze.

Izvor 072info

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više