Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Pogledajte krađu Golfa 7 u Tuzli, trebalo im svega par minuta

adzorna kamera na stambenom objektu u ulici Drage Karamana u Tuzli zabilježila je krađu putničkog motornog vozila ‘Golf VII’ koja se dogodila prije nešto više od mjesec dana. Iz Uprave policije MUP-TK povodom ovog snimka je saopćeno kako je PS Zapad – PU Tuzla prijavu u vezi s ovim slučajem zaprimila 27. jula 2021. godine oko 07:50 sati.

Sve potrebne mjere i radnje u vezi sa otuđenjem putničkog navedenog motornog vozila poduzeli su službenici Odjeljenja krim policije PU Tuzla. Naime, na snimku se vidi kako se automobil sa NN osobama parkira se ispred parking rampe.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Zatim akter sa snimka otvara automobil kroz zadnja desna vrata, nakon čega podiže haubu atomobila gdje vjerotvatno postavlja određeni uređaj koji prenosi signal odnosno taj uređaj simulira novi ‘ključ’ pomoću kojeg kradljivci za veoma kratko vrijeme mogu da upale i pokrenu automobil te ga odvezu u nepoznatom pravcu, što je nažalost u ovom slučaju i učinjeno.

Izvor raport.ba

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više