Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Osigurajmo Lejli i Fatimi iz Kaknja ljepšu budućnost

Lejla i Fatima iz Kaknja, u svojim mladim životima su preživjele strahote koje nijedan čovjek, a pogotovo dijete ne bi smjelo doživjeti. Tužno je reći da su, iako nesvjesno, odahnule nakon samoubistva oca koji ih je tukao i zlostavljao. Sada se nad njihovim malim životima nadvio još jedan crni oblak, koji prijeti da ostanu bez svog doma.

Broj 17013 stavili smo u funkciju pomoći ovim djevojčicama i njihovoj majci, kojima su dobri ljudi jedini spas iz bezizlazne situacije u kojoj su se našle. Pozivom donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere.

Otac, koji je bio alkoholičar i narkoman, digao je kredit, koji je potrošio na kocku, alkohol i drogu. Kredit nije otplaćivao i sada im je došlo sudsko rješenje u kome stoji da ukoliko ne otplate dug u iznosu od 7.179,64 KM i to u roku 30 dana, kuća ide na licitaciju i one sa majkom ostaju na ulici.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Za porodicu Šemić je naprosto nemoguće prikupiti tu količinu novca, jer žive od 170 KM socijalne pomoći. Posljednjih nekoliko mjeseci majka Nedžada je od tog iznosa 100 KM davala za dug, te su preživljavali od 70 KM. Ona ima plastenik, koke nosilje i šije, te na taj način dodatno zarađuje, ali nedovoljno da bi otplatila dug.

Osigurajmo ljepšu budućnost ovim djevojčicama, njihovoj majci i osigurajmo im krov nad glavom. Pored poziva na broj 17013, pomoći im možete klikom na opciju DONIRAJ ODMAH, uplatama putem Paypala ili naših standardnih računa.

pomozi.ba

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više