Kakanj -24- online

Oprah zaradila 7 miliona dolara za samo jedan intervju

Najpoznatija voditeljica na svijetu Opra Vinfri (Oprah Winfrey) zaradila je ni manje ni više nego sedam miliona dolara od jednog jedinog intervjua.

Ekskluzivni intervju sa britanskim princom Harijem (Harry) i njegovom suprugom Megan Markl (Meghan Markle) vodila je slavna Opra Vinfri. Ali, iza cijelog intervjua stoji i njena produkcijska kuća “Harpo productions”, a prava na emitovanje intervjua prodala je stanici CBS za sedam miliona dolara.

U dvosatnom intervjuu, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice.

Cijeli intervju pratilo je uživo, prema procjenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim.

U intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari rekao da su se on i njegova porodica osjećali “zarobljeno“ dok su vodili kraljevski život.

Izvor avaz.ba

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više