Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Obavještenje o dodjeli podsticajnih sredstava za razvoj

Obavještavaju se vlasnici obrtničkih radnji u osnovnom zanimanju, te trgovačkih i ugostiteljskih radnji i preduzeća – d.o.o. koji registruju djelatnost na području općine Kakanj u periodu od 16.12.2020. – 15.12.2021. godine, da mogu Općini Kakanj podnijeti zahtjev za odobravanje i dodjelu podsticajnih sredstava za razvoj poduzetništva i obrta za 2021. godinu.

U Programu utroška sredstava iz Budžeta Općine Kakanj za podsticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2021. godinu planirana su sredstva za refundaciju troškova registracije novoosnovanih poslovnih subjekata, registrovanih na području općine Kakanj (obrtničke radnje u osnovnom zanimanju, trgovačke i ugostiteljske radnje i preduzeća – d.o.o i dr).

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Zahtjevi za ovu vrstu podsticaja mogu se preuzeti na prijemnoj kancelariji Općine Kakanj ili klikom ovdje i sa neophodnom dokumentacijom predati na istom mjestu, tokom godine, a najkasnije do 15.12.2021. godine.

Uslovi i kriteriji za ostvarivanje prava na podsticaje navedeni su u Programu utroška sredstava iz Budžeta Općine Kakanj za podsticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2021. godinu (Program se se može vidjeti klikom ovdje). 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za privredu, urbanizam i zaštitu okoline Općine Kakanj, Odsjek za lokalni ekonomski razvoj, I sprat, zgrada Općine Kakanj, svakim radnim danom od 07:00 do 15:30 sati.

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više