Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Nedim Sladić novi je meteorolog Nove BH

Nedim Sladić, mladi meteorolog koji je preciznim vremenskim prognozama uspio popularizirati meteorologiju u BiH i steći veliko povjerenje i simpatije bh. javnosti, novo je pojačanje u timu Nove BH.

Sladić se pridružuje redakciji Informativnog programa, pa će u sklopu „Vijesti Nove BH“ te centralne informativne emisije „Dnevnik Newsmax Adria“ pripremati pregled meteoroloških dešavanja u zemlji.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

“Velika mi je čast što se pridružujem profesionalnom, dinamičnom i mladom timu Nove BH gdje ću svojim doprinosom, ali i udruženim snagama s kolegom Mersadom Sijarićem, graditi i dodatno popularizirati donedavno nedovoljno zastupljenu meteorologiju u bh. medijskom prostoru koja zaslužuje poprimiti novu dimenziju.

Moj cilj je postaviti napredne standarde meteorologije po uzoru na evropske zemlje i gledateljima pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni obrazac – razumljivo, tačno, precizno i zanimljivo. Očekujem pozitivnu i profesionalnu klimu odnosa sa kolegama u zajedničkoj gradnji najboljeg informativnog programa u državi“, istakao je Sladić.

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više