Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Najjeftiniji recept, a opet se svima napune usta vodom kada se spomene

U Kaknju poznata kao oparuša, dok u drugim djelovima BiH ima drugačije nazive kao što su Vrilica, pleska, kljukuša, ulijevak ili nazivi koji nikad nismo čuli.

Ipak bez obzira na oskudni sadržaj i ne baš pohvalne karaktistike i dizajn vjerovatno nećete sresti osobu kojoj ova pita nije među najukusnijim jelima.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Brašno, vrela voda, so i mlijeko su dovoljni za pravljenje ovog specijaliteta, za koje običnu kažu da je jedino jelo koje može jesti i osoba koja nema apetit.

Bosanskohercegovačka kuhinja, inače poznata kao jedna od najukusnijih obično se nikada nije ni zasnivala na izgledu, nego na ukusu, valjda zato i jest ukusna.

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više