Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Na putevima presretači i svi mobilni radarski sistemi

Svi mobilni radarski sistemi u Republici Srpskoj će tokom jula i avgusta biti angažovani svakog dana najmanje 12 sati dnevno, pa vozači posebno treba da obrate pažnju na brzinu, pišu “Nezavisne novine”.

Prema pisanju banjalučkog dnevnika, na putevima će biti i 12 presretača, a akcenat u radu staviće na putevima na području Banjaluke, Bijeljine, Prijedora, Doboja i Gradiške.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Vozačima se savjetuje da ne prekoračuju brzinu, da ne piju i da koriste pojas koji za 40 do 50 odsto smanjuje mogućnost pogibije u nesreći.

U dvije grupe biće podijeljeno i sedam policijskih motocikala pod čijom lupom će se naći motociklisti, vozači mopeda, traktora i bicikala.

Motociklistima je upućen apel da koriste kacige i drugu zaštitnu opremu i da ne pretiču sa desne strane niti da pretiču kolone, a biciklistima je savjetovano da se kreću biciklističkim stazama ili kolovozom na propisan način.

Izvor 072info

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više