Kakanj -24- online

Koja je cijena zraka?

Nakon poboljšanja zdravstvenog stanja 93 godišnjaka koji je bio zaražen korona virusom u Italiji, bolnica ga je zamolila da plati cijenu za disanje na respiratoru za jedan dan. Starac je zaplakao. Liječnik mu je rekao da ne plače zbog računa, no ono što je starac odgovorio, rasplakalo je sve liječnike:

“Ne plačem zbog novca koji moram platiti. Sve ovo mogu platiti. Plačem jer dišem Božji zrak već 93 godine ali ga nisam nikad platio. Cijena disanja na respiratoru je 500€ za jedan dan. Znate li koliko dugujem Bogu? Nikad prije nisam zahvalio Bogu na tome!”

Riječi ovoga starca vrijede razmišljanja. Kada slobodno udahnemo zrak bez bolova ili bolesti, zrak ne shvaćamo ozbiljno. Tek kada uđemo u bolnicu možemo saznati da čak i disanje kisika pomoću uređaja košta. Zahvaljujem Bogu na vremenu koje mi je dao u cijelom životu da mogu slobodno disati!

Izvor likestory.info

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više