Kakanj -24- online

JAVNI POZIV ZA SVE KOJI IMAJU SKLONOST KA UMJETNOSTI I RUČNOM RADU

Udruženje „C.E.K.O.R (Centar za ekologiju i održivi razvoj) iz Kaknja kroz projekat “UMJETNIČKE RADIONICE”, koji finansira Općina Kakanj , organizuje kreativne radionice za sve građane Kaknja koji imaju sklonost ka umjetnosti I ručnom radu .


Radionice će se održavati u Kaknju, a svi zainteresovani trebaju da se prijave najkasnije do četvrtka 17.11.2020.godine ili do popune mjesta a prijaviti se mogu na facebook stranicu udruženja “Centar za ekologiju I održivi razvoj-CEKOR” ili na mejl cekor.ngo@gmail.com.

Bitno je napomenuti da su sve radionice besplatne a broj učesnika je ograničen. Prilikom održavanja radionica ćemo se pridržavati svih preporuka I epidemioloških mjera.


Kretivne radionice sadržavaju sljedeće kurseve:


1. Izrada slika na aluminijskoj, bakarnoj i zlatnoj foliji
2. Dekupaž tehnika
3. Slikanje sa Nerminom Kozlom
4. Radionica Kaligrafije sa Abdulhakom HadžimejlićemKoristimo priliku da pozovemo sve one koji su zainteresovani da nauče nešto novo i kreativno,da se prijave a mnogi od polaznika kursa i radionica će imati mogućnost nakon provedenih aktivnosti i naučenog i stečenog znanja da samostalno izrađuju svoje kreativne radove.


Dođite da zajedno naučimo nešto novo, zabavimo se, budemo kreativni i korisni .


SVE RADIONICE SU BESPLATNE !

CEKOR TEAM

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više