Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Dani otvorenih vrata u Domu zdravlja za masovno vakcinisanje

JU „Dom zdravlja“ Kakanj nastavlja u sklopu aktivnosti na polju imunizacije protiv COVID-19 organizovati „Dane otvorenih vrata za masovno vakcinisanje protiv COVID-19“. Ovim putem obavještavamo  građane sa područja općine Kakanj da se mogu vakcinisati protiv COVID-19 bez ranije najave. Vakcinisanje će biti sprovedeno: 18.08.2021, 19.08.2021. i 20.08.2021. godine (srijeda, četvrtak i petak) od 12:00  sati na dva vakcinalna punkta: centralna zgrada JU „Dom zdravlja“ Kakanj-Kakanj 5 (Medicina rada) i ambulanta porodične medicine Kakanj 8 (Zgošća).   Vakcinalni punktovi će raditi do 15:00 sati, a u slučaju veće zainteresovanosti građana radiće i produženo.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Molimo sve građane koji imaju više od 20 godina da se vakcinišu protiv COVID-19, jer je proces imunizacije jedina učinkovita mjera kojom se mogu spriječiti teži oblici COVID-19, povećan broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva od ove opasne zarazne bolesti. Molimo građane da na vakcinalnim punktovima imaju obzira prema osobama koje spadaju u neku od rizičnih kategorija (starije osobe, hronični bolesnici, onkološki bolesnici i sl).

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više