Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Anisa Mahmutović nakon 26 godina upoznala brata: Ovo mi je najljepši životni poklon

Da nikada ne znamo šta nam život donosi, svjedoći objava 26-godišnje Anise Mahmutović iz Sapne, magistrice žurnalistike u kojoj stoji da je nakon 26 godina upoznala svog brata.

U objavi stoji da je u toku agresije ne BiH njen brat zajedno s majkom otišao u Moskvu, gdje je i odrastao, a u četvrtak su se nakon 26 godina sreli.

Kako je rat pokidao sve veze nismo imali načina da ostvarimo kontakt nikakav jer znali smo da je Moskva ogroman grad. Mislili smo da je promijenio ime, nismo znali ništa o njemu. Jučer kad je došao mail, nisam vjerovala – izjavila je Anisa za portal Hanuma.ba.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Anisa je svoju radosnu vijest podijelila i na Facebook profilu.

– Ovo je moj brat. Da biološki, po ocu. Imao je manje od godine kada je početkom rata s majkom otišao u Moskvu. Do jučer nikad nismo imali kontakt. Rat je pokidao veze. Jučer sam dobila mail iz općine. Moj brat traži moga oca. Ostvarili smo kontakt. Moj brat je stariji od mene 3 godine. Inžinjer je i radi u farmaceutskoj kompaniji. Zove se Miralem. Divan momak. Osjećaji su pomiješani. Radost preovladava. Grad koji sam uvijek željela posjetiti je grad u kome je odrastao moj brat. Ovo mi je najljepši životni poklon. I od 26-te godine nisam jedinica, sad roditelje dijelim sa jednim divnim momkom. Moj otac ima sina inžinjera i kćerku magistricu. Želim da vrisnem i kažem vam ljudi imam brata kojeg sam željela čitav život – stoji u Facebook objavi.

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više