Kakanj -24- online
CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Jeste li ikad poželjeli fotku u kadi punoj dolara ili na Barbie Kućici

Ako volite da se fotografišete u uzbudljivim ambijentima kao što su kada puna dolara ili ljulja za Barbie, onda za vas donosimo priču o idealnom mjestu za takve fotografije.

Selfie museum iako već viđeno u nekim stranim zemljama, pojavio se i u Bosni i Hercegovini i to u Travniku.

Na ideju sam došla prateći trendove u svijetu i vidjela da se masovno otvaraju muzeji takvog tipa, osmislila sam neke svoje ideje i odlučila da to realizujem. – Kaže za naš portal Merima Habibović vlasnica muzeja

Iako se pojam selfie veže najviše za mlađu populaciju, ni stariji nisu imuni na blješteće i unikatne postavke ovog muzeja, tako da kada dovedu djecu da ih slikaju i oni iskoriste trenutke da se fotkaju.

Najpopularnije postavke su Barbie Kućica, ljuljačka u cvijeću i kada puna dolara. A veliku pažnju privlači i postavka s mjesecom i zvijezdama gdje izgleda kao da sjedite na mjesecu, ljubavni kutak s puno srcadi, plastični konjić i kutija za Barbie lutke.

CNC Acaddemy

CNC Acaddemy

Muzej je u vrlo kratkom vremenskom periodu privukao veliku zainteresovanost, što je rezultiralo organizovanim rođendanskim fotografijama, fotografisanje djevojačkih večeri, svadbi i ostalih vrsta zabava.

Ono što treba posebno naglasiti je da se ovaj muzej nalazi u vezirskom gradu, jednom od najbitnijih turističkih destinacija u Bosni i Hercegovini, pa tako da ako budete u Travniku obavezno svratite u ovaj muzej da uz fotografije Plave vode i starog grada napravite i neku fotografiju u moru zanimljivih postavki namjenjenih za fotografisanje.

Cijena ulaznice je 5 KM, a porodična ulaznica za 4 člana 15 KM, a postoji opcija rezervacije termina za rođendane, djevojačke večeri i slično što u zavisnosti košta od 50 do 150 KM.

Komentari su zatvoreni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Dugme za prihvatanje Pročitaj više